Kies uw pakket

Comfortabel leven kit 1

 • Hub
 • Slimme stekker
 • 2 deur/raamcontacten
 • Bewegingssensor

Comfortabel leven kit 2

 • Hub
 • Slimme stekker
 • 2 deur/raamcontacten
 • Bewegingssensor
 • Rookmelder
 • Watermelder

Veilig & comfortabel leven kit 1

 • Hub
 • 2 slimme stekkers
 • 2 deur/raamcontacten
 • Bewegingssensor
 • Rookmelder
 • Watermelder
 • Philips HUE lamp

Veilig & comfortabel leven kit 2

 • Hub
 • 2 slimme stekkers
 • 2 deur/raamcontacten
 • Bewegingssensor
 • Rookmelder
 • Watermelder
 • Philips HUE lamp
 • Camera

Zorgeloos & comfortabel leven kit 1

 • Hub
 • The Button
 • Deur/raamcontact
 • Slimme stekker
 • 2 Bewegingssensoren

Zorgeloos & comfortabel leven kit 2

 • Hub
 • GPS Tracker
 • 2 deur/raamcontacten
 • 2 Bewegingssensoren
 • Slimme stekker

Vul uw pakket aan

Handige sleutelhanger afstandsbediening om bijvoorbeeld met 1 druk op de knop uw alarm en al uw verlichting in- en uit te schakelen.

De 2x1,5KW inbouwschakelaar maakt het mogelijk twee onafhankelijke schakelaars zowel via de comfortability APP als via de bestaande schakelaar te bedienen. Inbouw vind plaats in een inbouwdoos achter een gewone schakelaar. De module werkt op spanningen tussen 24 - 230V en kan ook potentiaal vrij schakelen

Deze dimbare kleurenlamp is voorzien van een E27 fitting en kan geplaatst worden in een regulier verlichtingsarmatuur.

Krachtige 106dB sirene is uitgerust met back-up batterij en led flitslamp. U kunt kiezen uit 5 soorten alarmsignalen. De sirene heeft een stekkeraansluiting en is dus overal te plaatsen waar beschikking is over een stopcontact.

De bewegingssensor werkt op een batterij en is een multisensor voorzien van de volgende functies: Bewegingsmelder Temperatuur sensor Licht sensor Trilling sensor

Een tussenstekker met stroommeting en (uitschakelbare) gekleurde ledring. Deze tussenstekker kan continue 2500 Watt schakelen met piekvermogens tot 3000 Watt. Met de schakelknop op de zijkant kan de plug ook lokaal bediend worden.

De watersensor werkt op een batterij en heeft diverse functies. Naast bewaken van een mogelijke overstroming middels de gevoelige sensoren bevat de sensor ook een tilt functie, een temperatuursfunctie en een alarm sirene. Het is mogelijk om een externe voeler aan te sluiten.

Deze rookmelder werkt op een batterij en is naast rookdetectie voorzien van een temperatuur sensor, sabotage sensor en ingebouwde speaker die afgaat in geval van rookontwikkeling, of wanneer hij ongewenst verplaatst word

De deur en raam sensor werkt op een batterij en heeft 4 functies: magneetcontact, temperatuursensor, binaire ingangssensor en multischakelaar.

Deze dimbare kleurenlamp is voorzien van een E27 fitting en kan geplaatst worden in een regulier verlichtingsarmatuur.

Deze camera is geschikt voor binnen en kan via ethernet en WIFI aangesloten worden. Hij dient aangesloten te worden op de netspanning. De camera is ook geschikt voor toepassing in de avond of nacht.

Deze draadloze bewegingsmelder werkt op batterijen en kan beweging, licht en temperatuur meten. De bewegingsmelder is voorzien van twee standen. Een hoge gevoeligheid voor de bewoners/gebruikers van de locatie en een lage gevoeligheid voor de alarminstalatie.

Deze op batterijen werkende sensor detecteert het openen en sluiten van de ramen en deuren in uw huis. Deze sensor is tevens uitgerust met een temperatuurmeter. Tot een nauwkeurigheid van 0.1°C worden de temperatuursveranderingen doorgegeven aan uw eigen slimme Comfortability systeem.

Deze draadloze rookmelder werkt op batterijen en is heeft naast een rookmelder, een temperatuurmeter en een ingebouwde sirene. De temperatuursensor geeft tot een nauwkeurigheid van 0.1°C de temperatuursveranderingen door aan uw eigen slimme Comfortability systeem. De sirene zal afgaan in geval van rookontwikkeling en geeft een alarmsignaal van 85db.

Deze slimme stekker is een tussenstekker met stroommeter. Door de nauwkeurige stroommeter heeft u altijd perfect inzicht in uw verbruik. Deze slimme stekker kan tot maximaal 16 ampere belast worden.

Deze op batterijen werkende sensor detecteert het openen en sluiten van de ramen en deuren in uw huis. Deze sensor kan volledig ingebouwd worden en is hierdoor volledig onzichtbaar. Deze sensor werkt op batterijen. De levensduur van de batterij is gemiddeld één jaar. Hierdoor heeft u minimaal onderhoud aan deze deur- en raamsensor.

Deze multisensor is voorzien van zes verschillende sensoren. Bewegingsmelder Temperatuursensor Lichtsensor Luchtvochtigheidsensor trillingsensor UV sensor.

De kleurlamp van Aeotec zorgt voor een perfecte sfeer in uw huis. Met 16 miljoen kleuren kunt u iedere denkbare kleur creëren Deze dimbare kleurenlamp is voorzien van een E27 fitting en kan geplaatst worden in een regulier verlichtingsarmatuur.

Handige sleutelhanger afstandsbediening om bijvoorbeeld met 1 druk op de knop uw alarm en al uw verlichting in- en uit te schakelen.

Deze slimme stekker is een tussenstekker met stroommeter. De slimme stekker is voorzien van een gekleurde LED ring waamee aangegeven wordt hoeveel er verbruikt wordt door het aangesloten apparaat. De slimme stekker is voorzien van een USB aansluiting waarmee u eenvoudig uw telefoon of tablet mee op kan laden.

Deze slimme dimmer is een tussenstekker met stroommeter. De slimme dimmer is voorzien van een gekleurde LED ring waamee aangegeven wordt hoeveel energie er verbruikt wordt door de aangesloten lamp. Dit apparaat is voorzien van een USB aansluiting waarmee u eenvoudig uw telefoon of tablet mee op kan laden.

De watersensor werkt op een batterij en heeft diverse functies. De watermeter is niet alleen geschikt om u te waarschuwen voor overlast, de watermeter kan u ook waarschuwen wanneer er geen water meer gedetecteerd wordt. Dit kan bijvoorbeeld ingezet worden voor een vissenkom om watertank.

Deze paniekknop heeft één knop die u zelf kan configureren. Stuur een notificatie, laat het alarm afgaan of misschien wilt u wel een scene activeren. Alles achter de druk van een enkele knop. De panniekknop kan eenvoudig aan een sleutelbos bevestigd worden of rond de nek gedragen worden.

De Nest Learning Thermostat is een slimme thermostaat die zichzelf programmeert. De draadloze thermostaat vormt zich naar jouw leven en zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur is bereikt op het moment dat jij dat wilt. Bijvoorbeeld dat het lekker warm is zodra je thuis komt van werk, of wanneer je opstaat in de ochtend. Ook zet Nest de verwarming...

"Er is rook in de keuken, wakker worden!" De Nest Protect vertelt (ja, vertelt) je luid en duidelijk wat er mis is, en waar. De irritante piep is in de Nest Protect vervangen door een vrouwenstem. Wie wordt daar nou niet wakker van! Sluit de Protect aan op wifi en hij houdt je, ook als je niet thuis bent, op de hoogte.

Een persoonlijke mini GPS tracker. stuur een SOS met een enkele klik 2 weg communicatie real time locatie informatie bewegings alarm en meerDeze gps tracker werk met alle telecom provider. Een micro SIM kaart is benodigd

Activeer handmatig ieder apparaat of actie met de Fibaro Knop. De Fibaro knop herkent tot zes verschillende handelingen. Als voorbeeld, met een enkele klik schakelt u de lampen aan, twee keer klikkendoet u de gordijnen open, de knop ingedruk houden voert een scene uit, etc.

Altijd en overal zien wie er voor de deur staat? Dit kan met de Ring pro. Met videobeeld, bewegingsdetectie, tweeweg-communicatie. Incl. 4 verwisselbare frames.

Altijd handig, de gordijnen openen en sluiten met de druk op knop of telefoon!Deze gordijnrails van Kallox wordt geleverd met relais en inbouw doos.

Altijd handig, de gordijnen openen en sluiten met de druk op knop of telefoon!Deze gordijnrails van Kallox wordt geleverd met relais en inbouw doos.

Buig, vorm en bevestig jouw Philips Hue lightstrip op elke gewenste plek om speciale eigenschappen van jouw interieur te benadrukken. Creëer volledig nieuwe, indirecte lichteffecten. Dankzij de plakstrip op de achterzijde kun je de Philips Hue lightstrip gemakkelijk op elk meubel aanbrengen. 12.0W LED  120 lm  Plug and play  Kan op elke 10 cm op maat...

De Philips Hue bloom is speciaal ontworpen om indirecte sfeerverlichting te creëren en geeft jou perfecte mogelijkheden om een meubel of architecturale kenmerken in je woning te accentueren.  8.0W LED  120 lm  Plug and play  16 million colors Levensduur 12.000 uurs

Breng sfeer in uw huis met de Philiph Hue, Deze dimbare kleurenlamp is voorzien van een GU10 fitting6,5 W max. bedrijfsvermogen  0,45 W max. standby-vermogen  GU10-vormfactor Levensduur  25.000 uur < 2 seconden opstarttijd vanaf wandschakelaar  < 0,5 seconden opstarttijd vanuit standby

De Fibaro Dimmer is een universele dimmer met een ingebouwde sroom meting. Met dit apparaat kunt u, waar dan ook, uw licht bedienen. De dimmer werkt als een standaard dimmer, of als een schakelaar . De ingebouwde LED laat u zien of de dimmer in het bereik van uw netwerk is en maakt hierdoor de installatie een fluitje van een cent.

Een knop, eenvoudiger kan het niet. Gebruik de Aeotec knop om bijvoorbeeld alarm te slaan, of een scene te starten.

Sluit deze kabel eenvoudig aan jouw slimme meter en je hebt altijd inzicht in je verbruik.

Bedien uw airco met deze AC Extender. Instellen gewenste temperatuur Instellen ventilator snelheid Bekijk de huidige temperatuur

* prijs per maand gedurende 36 maanden
** prijs per maand gedurende 36 maanden, inclusief vereist abonnement van € 3,50 per maand voor gebruik van de cloud en de meldkamer.
*** prijs per maand gedurende 36 maanden, inclusief vereist abonnement van € 5,50 per maand voor gebruik van de cloud en de zorgcentrale.

In het abonnement zijn de volgende onderdelen opgenomen:

 • Mijn Comfort app
 • Een veilige en slimme leefomgeving
 • Signalering via de app
 • Doorsturen signalering naar de meldkamer.